SUNBEAMsystem

SPS official supplier (sinds 2017)
Maritieme expertise
Hoogwaardige materialen
Bekijk alle SUNBEAMsystem producten

Over SUNBEAMsystem:

SUNBEAMsystem biedt innovatieve en duurzame energieoplossingen voor zowel campers als maritieme toepassingen. Het merk is een voorloper op het gebied van flexibele zonnepanelen en slimme lithiumbatterijen. Met een sterke nadruk op betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid heeft SUNBEAMsystem zich bewezen als de ideale keuze voor avonturiers en liefhebbers van het buitenleven. De geavanceerde energieoplossingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van mensen die onderweg zijn met campers of op het water.

SUNBEAMsystem Nordic Solar Panels

De Nordic serie van SUNBEAMsystem is speciaal ontworpen voor avonturiers die de uitdagende omstandigheden van noordelijke klimaten verkennen, waar zonlicht schaars kan zijn. Deze panelen zijn geoptimaliseerd om maximale energie te leveren, zelfs onder beperkte zonnestraling. Dankzij hun robuuste constructie en weerbestendige materialen bieden ze betrouwbare energievoorziening in veeleisende omgevingen, wat essentieel is voor avonturen die afhankelijk zijn van langdurige betrouwbaarheid. Nordic zonnepanelen vormen een krachtige keuze voor expedities en avonturen in afgelegen gebieden met beperkte toegang tot elektriciteit. Bovendien bieden ze een solide basis voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van duurzame energiebronnen.

SUNBEAMsystem Maxa Solar Panels

De Maxa serie van SUNBEAMsystem bouwt voort op de betrouwbare basis van de Nordic lijn en biedt ultradunne, lichtgewicht zonnepanelen die uitblinken in maximale energieopbrengst per oppervlakte-eenheid. Ideaal voor kleine installaties zoals boten, caravans en huishoudelijke daken, leveren deze panelen niet alleen krachtige prestaties maar ook duurzaamheid onder uitdagende omstandigheden. Ze zijn veelzijdig inzetbaar, ook op licht gebogen oppervlakken, en bieden betrouwbare energie voor diverse toepassingen, van avontuurlijke reizen tot off-grid woningen. De Maxa panelen zijn ontworpen met een focus op efficiëntie en lange levensduur, wat ze een verstandige investering maakt voor wie op zoek is naar betrouwbare energieoplossingen in diverse omgevingen.

SUNBEAMsystem Tough+ Solar Panels

Het Tough+ Flexibel Zonnepaneel van SUNBEAMsystem vertegenwoordigt de ultieme in zonne-energieoplossingen, ontworpen voor topprestaties onder extreme omstandigheden op land en zee. Met zijn weerbestendigheid en slagvaste constructie trotseert dit innovatieve paneel extreme temperaturen, harde wind en hagel. Het flexibele ontwerp maakt eenvoudige installatie mogelijk op gebogen oppervlakken zoals campers, boten of tenten, terwijl het een hoge energieopbrengst behoudt, zelfs bij indirect zonlicht. Dankzij de moeiteloze installatie via het 3M VHB dubbelzijdig stickervel zijn deze panelen stevig en veilig bevestigd voor langdurig gebruik, waardoor avontuurlijke gebruikers genieten van onafhankelijke energievoorziening waar hun reizen ook gaan.

Overige merken

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.