SUNBEAMsystem Tough+ 116W Carbon

Pre-order Pre-order
Calendar Wordt verwacht: half juli 2024
€ 849,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

SUNBEAMSystem Vermogen: 116 W
Output: MC4

Product omschrijving

Het SUNBEAMsystem Tough+ 116W Carbon zonnepaneel biedt een duurzame oplossing voor het benutten van je canvas bimini. Met zijn zachte, transparante randen integreert dit paneel naadloos voor een vloeiende kleurovergang. De UV-resistente en schokbestendige versterkte toplaag zorgt voor langdurige en stabiele prestaties, terwijl de geavanceerde Sandwich Composiet Laag de structurele integriteit optimaliseert en het risico op delaminatie minimaliseert, waardoor een nog duurzamere en betrouwbaardere constructie wordt gegarandeerd.

Dankzij Sunpower zonnecellen met een efficiëntie van maar liefst 23.7%, levert dit paneel krachtige prestaties. Bovendien presteren de zonnecellen zelfs beter in situaties met gedeeltelijke schaduw dankzij de Shadow Optimized technologie. Door een slimme verdeling en interconnectie van de zonnecellen worden meer individuele celgroepen gecreëerd op hetzelfde oppervlak, waardoor de efficiëntie verder wordt verhoogd.

De panelen worden eenvoudig bevestigd met roestvrijstalen LOXX drukknopen die in de stof worden bevestigd. Voor extra stevigheid in zware wind of op snelvarende vaartuigen wordt de Carbon Velcro Batten aanbevolen (zie de bijpassende accessoires). Deze verspreiden de puntbelasting uit de hoeken over een groter oppervlak van de stof met klittenband stroken.

Met het SUNBEAMsystem Tough+ 116W Carbon zonnepaneel ben je verzekerd van duurzame energieopwekking in diverse omstandigheden, met een optimale balans tussen kracht en flexibiliteit.

In de doos
  • SUNBEAMsystem Tough+ 116W Carbon
Downloads
Download Manual

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer TPCarbon-107x55
Garantie 2 + 3 jaar (na registratie)
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower (23,7% efficiëntie)
Vermogen 116 W
Voc - Voltage open circuit 23,07 V
Ik heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

SUNBEAMSystem
SUNBEAMsystem Tough+ 116W Carbon
Vermogen: 116 W
Output: MC4
€ 849,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.