Anker

SPS official supplier (sinds 2022)
Werkt met eco-vriendelijke materialen
Groot aanbod met kwalitatief hoogwaardige producten
Bekijk alle Anker producten

Anker, een toonaangevend merk op het gebied van zonnepanelen en batterijoplossingen, staat voor vernieuwing, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid binnen de wereld van hernieuwbare energie. De zonnepanelen gebruiken geavanceerde technologieën en materialen om zonlicht efficiënt om te zetten in elektriciteit. De Power Stations van Anker zijn compact en bieden verschillende aansluitingen om een breed scala aan apparaten te voorzien van energie. Anker zet zich in voor duurzaamheid door de milieu-impact te verminderen met behulp van schone energie en hoogwaardige materialen die lang meegaan. Deze geavanceerde producten bieden innovatieve oplossingen voor het opwekken en opslaan van zonne-energie, perfect geschikt voor kamperen, noodsituaties en een milieubewuste levensstijl.

Off-grid oplossing

De Anker SOLIX F3800 Portable Power Station biedt niet alleen uitstekende prestaties voor off-grid avonturen en noodsituaties, maar verhoogt ook het dagelijks comfort thuis met zijn betrouwbare stroomvoorziening. Met zijn modulaire ontwerp en uitbreidbare capaciteit kan de F3800 gemakkelijk worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en groeien naarmate je energie-eisen toenemen. Of je nu geniet van outdooractiviteiten zoals kamperen of reizen met een camper, of simpelweg gemoedsrust zoekt met een back-upstroombron voor thuis, de F3800 staat garant voor een constante en efficiënte energievoorziening. 

Krachtige 16A-uitgang

Dankzij de krachtige 16A-uitgang biedt de Anker SOLIX F3800 Portable Power Station niet alleen extra comfort in campers of off-grid situaties, maar maakt het ook volledige onafhankelijkheid van externe stroombronnen mogelijk. Deze specifieke uitgang is bedoeld voor het leveren van stroom aan apparaten die hogere vermogens nodig hebben, waardoor zware elektrische apparaten zoals airconditioners, verwarmingen, ovens en wasmachines moeiteloos kunnen worden aangesloten en gebruikt. Met een vermogen van 6000 W kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd worden bediend, of je nu op een avontuurlijke reis bent of gewoon thuis. De F3800 biedt altijd een betrouwbare stroomvoorziening, waar je ook bent.

Betrouwbare stroomvoorziening

De SOLIX F3800 is uitgerust met twee solar ingangen, elk met een aparte MPPT controller, waardoor je per ingang maximaal 1200 Watt - 25A aan zonnepanelen kunt aansluiten. Dit stelt je in staat om efficiënt gebruik te maken van zonne-energie, zelfs wanneer je onderweg bent. Bovendien zorgt het ingebouwde UPS-systeem (Uninterruptible Power Supply) ervoor dat je apparaten blijven werken, zelfs bij stroomuitval. De F3800 schakelt direct over naar interne batterijvoeding, waardoor onderbrekingen in de stroomtoevoer worden geminimaliseerd en je elektronica wordt beschermd tegen gegevensverlies en schade tijdens stroomstoringen.

Overige merken

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.