Goal Zero

SPS official supplier (sinds 2015)
Duurzaam ontwikkeld
Bekijk alle Goal Zero producten

Over Goal Zero:

Goal Zero loopt al jaren voorop in de ontwikkeling van portable power stations, zonnepanelen en solar lights. De toewijding aan kwaliteit, veiligheid en teruggeven aan de samenleving staat centraal. Sinds 2009 heeft Goal Zero een serie producten ontwikkeld, om mensen overal te voorzien van een offgrid energiebron, onder alle omstandigheden. De producten zijn duurzaam en hebben een slank en compact ontwerp, wat de producten ideaal maakt voor gebruik in omgevingen met beperkte ruimte. Zo maken de Yeti Power stations gebruik van een aluminium behuizing om de duurzaamheid en levensduur te verbeteren. De plug-and-play kabels en app-gestuurde interface maken het gemakkelijk om je stroomsysteem te gebruiken en te controleren.

Compacte oplossing

Super duurzaam en gebouwd om al je avonturen en reizen te doorstaan. De Sherpa 100AC is de ultieme draagbare powerbank. De Sherpa is met zijn capaciteit van 94.7Wh klein genoeg om meegenomen te worden in het vliegtuig, maar groot genoeg om aan de meeste oplaadbehoeften te voldoen.

Snelle oplaadtijd

Laad telefoons, tablets en laptops tot 60% sneller op via de USB-C uitgang, met totaal 95 wattuur aan vermogen. Met de Sherpa's AC-poort kun je laptops met een grote energiebehoefte opladen, terwijl je gelijktijdig met de 15W draadloze oplader je telefoon snel en gemakkelijk van stroom kunt voorzien.

Overige merken

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.