Ecoflow

SPS official supplier (sinds 2019)
Vele modulaire energieoplossingen
Producten met de beste vooruitstrevende technologie
Bekijk alle Ecoflow producten

Over Ecoflow:

Ecoflow is inmiddels niet meer weg te denken, als je het hebt over draagbare- energieoplossingen en zonnepanelen. Sinds 2019 is Solar Power Suppy official dealer van Ecoflow. Ecoflow is een vooruitstrevend bedrijf, gespecialiseerd in draagbare energieoplossingen, zonnetechnologie en 's werelds eerste smart home ecosysteem. De productlijnen DELTA en RIVER 2 van EcoFlow voorzien je van schone, stille en duurzame energie. Welke energiebehoefte je ook hebt, Ecoflow heeft een passende oplossing.

Lancering Wave 2

Ecoflow lanceert de nieuwe Wave 2. Dit vernieuwde model kan zowel verwarmen als koelen, waardoor het buitenleven nog comfortabeler wordt. Door zijn compacte afmeting en een gewicht van 14 kg, kun je de airco vrijwel overal mee naar toe nemen of gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatsen. Kies je voor de extra batterij, dan wordt de bedrijfstijd met 8 uur verlengt en kun je comfortabel slapen, spelen of werken in je camper, tent of buitenruimte.

Combinaties voor een langere levensduur

De EcoFlow Wave heeft in combinatie met de extra batterij een indrukwekkende levensduur, maar als je het naar een hoger niveau wilt tillen, raden we je aan hem te bundelen met bijvoorbeeld de Delta 2/Delta Max & Delta Pro Power Station. Dankzij het extra vermogen heeft de Wave 2 een looptijd tot wel 12 uur. Deze slimme airco heeft 3 verschillende standen, waardoor het geluid kan worden beperkt. Met 44 dB is deze airco daarom ook geschikt voor kleine ruimtes.

Overige merken

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.