Bluetti

SPS official supplier (sinds 2020)
Bluetti biedt een compleet assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Bekijk alle Bluetti producten

Over Bluetti:

Het opwekken van energie en thuisback-up oplossingen worden steeds populairder. Hoewel Bluetti sinds 2019 al aanzienlijke successen heeft geboekt met het ontwikkelen van draagbare power stations, back-up batterijen en zonnepanelen, is de modulaire benadering van energieopslag, het nieuwe handelsmerk van Bluetti geworden. De thuisbatterij systemen bieden eindeloze mogelijkheden door het gebruik van gekoppelde batterijen met een maximale opslagcapaciteit van 79Kwh. Samen met de intuïtieve app, een snelle oplaadmogelijkheid via netstroom en zonne-energie heb je altijd een allesomvattende betrouwbare oplossing om energietekorten op te lossen.

Krachtige en flexibele energieoplossing

Stel je voor: een energiebron die niet alleen krachtig is, maar ook flexibel en betrouwbaar. Dat is precies wat de Bluetti AC240P Portable Power Station biedt. Met een uitgangsvermogen van 2.400W kan de AC240P zowel kleine elektronica als grote apparaten zoals koelkasten en airconditioners van stroom voorzien. De batterijcapaciteit varieert van 1.843Wh tot 10.443Wh met vier B210-uitbreidingsbatterijen, waardoor je altijd flexibel bent. Dankzij de IP65-classificatie biedt deze power station bescherming tegen stof en water, perfect voor gebruik in diverse omgevingen zoals kampeertochten of bouwplaatsen.

App-integratie voor gemak

Gebruiksgemak staat centraal bij de Bluetti AC240P, dankzij de intuïtieve BLUETTI-app. Deze app maakt het mogelijk om functies en instellingen eenvoudig aan te passen, inclusief de ECO- en UPS-modi voor optimaal stroomverbruik en bescherming van je apparaten. Stel je voor dat je tijdens een roadtrip in een afgelegen gebied bent en je kunt via de app de batterijstatus en energieverdeling monitoren zonder dat je de power station handmatig hoeft te bedienen. Of je nu kampeert, op een roadtrip bent of gewoon een betrouwbare energiebron nodig hebt, de AC240P biedt een praktische en gebruiksvriendelijke oplossing voor elke situatie.

Oplaadmethoden en uitbreidingsopties

Dankzij de 2400W AC Turbocharging is de power station binnen 45 minuten tot 80% opgeladen, wat cruciaal is voor snel herladen tussen activiteiten. Voor wie stilte belangrijk is, biedt de stille oplaadmodus een geluidsniveau van minder dan 50 dB, ideaal voor gebruik in kleine ruimtes zoals slaapkamers of tenten. Bovendien, met de mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden met de Bluetti B210 Expansion Battery en de unieke parallelle aansluitingstechnologie, kun je de energieopslag en het vermogen gemakkelijk aanpassen aan jouw behoeften, ideaal voor off-grid avonturen en langdurig gebruik. 

Ultieme energieoplossing

Dankzij de veelzijdigheid van het merk Bluetti ontdek je de kracht van de BLUETTI AC180T Power Station, een krachtige power station die naadloos integreert met de Bluetti MultiCooler en de Bluetti B70 Rechargeable Li-ion Battery. Met een vermogen van 1800W en een piekbelasting van 2700W voorziet de AC180T moeiteloos al je elektronische apparaten van stroom. Met het slimme hot-swappable batterijsysteem ben je altijd verzekert van energie, of je nu één batterij gebruikt of beide. De verwijderbare LiFePO₄ (LFP) accu's garanderen een levensduur van meer dan 3000 laadcycli en behouden circa 80% capaciteit gedurende zo'n 10 jaar. Zijn compacte formaat en stevige constructie maken hem ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

Efficiënte koeling met de MultiCooler

De Bluetti MultiCooler is een innovatieve draagbare koeler met een royale capaciteit van 40 liter en biedt een perfecte combinatie van efficiëntie, robuustheid en gebruiksgemak. Deze geavanceerde koeler fungeert niet alleen als koelkast en vriezer, maar beschikt ook over een ingebouwd ijsmakersysteem. Met twee volledig opgeladen Bluetti B70-batterijen kan de MultiCooler tot wel 6 dagen verse voeding en ijs leveren, afhankelijk van je instellingen en gebruik. Het compacte ontwerp, inclusief intrekbaar handvat en terreinwielen, maakt de koeler eenvoudig te verplaatsen, zelfs op ruw terrein. Of je nu op een afgelegen kampeerplek bent, in de tuin ontspant, of een strandfeest organiseert, de MultiCooler is ideaal voor het bewaren van etenswaren en drankjes.

Betrouwbare energie

De Bluetti B70 Rechargeable Li-ion Battery is ontworpen voor gebruik met de MultiCooler en de AC180T Power Station. Deze krachtige batterij met LFP-cellen en een capaciteit van 716,8Wh verlengt de functionaliteit van je apparaten. De B70-batterijen zijn hot-swappable, wat betekent dat je altijd verzekerd bent van stroom. Laad eenvoudig de batterijen op, verwijder ze één voor één, en plaats ze bijvoorbeeld in de MultiCooler, terwijl je apparaten ongestoord blijven werken. De batterijen garanderen een indrukwekkende levensduur van meer dan 3000 laadcycli en behouden circa 80% capaciteit gedurende zo'n 10 jaar. *Let op: De BLUETTI AC180T Power Station wordt standaard geleverd met twee Bluetti B70-batterijen.

Overige merken

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.