Bluetti

SPS official supplier (sinds 2020)
Bluetti biedt een compleet assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Bekijk alle Bluetti producten

Over Bluetti:

Het opwekken van energie en thuisback-up oplossingen worden steeds populairder. Hoewel Bluetti sinds 2019 al aanzienlijke successen heeft geboekt met het ontwikkelen van draagbare power stations, back-up batterijen en zonnepanelen, is de modulaire benadering van energieopslag, het nieuwe handelsmerk van Bluetti geworden. De thuisbatterij systemen bieden eindeloze mogelijkheden door het gebruik van gekoppelde batterijen met een maximale opslagcapaciteit van 79Kwh. Samen met de intuïtieve app, een snelle oplaadmogelijkheid via netstroom en zonne-energie heb je altijd een allesomvattende betrouwbare oplossing om energietekorten op te lossen.

Ga voor veelzijdigheid

Worstel je tussen vermogen en flexibiliteit? Wij hebben dé oplossing voor je! De Bluetti AC200MAX Expandable Power Station is de meest uitgebreide, maar vooral draagbare power station uit het Bluetti assortiment. Met een hoge continue belasting van 2200W, een LiFePO4 batterij, de mogelijkheid om de power station via een app te besturen en de uitbereidingsmogelijkheid met extra batterijen maakt de Bluetti AC200MAX buitengewoon.

Vele uitbereidingsmogelijkheden

Met twee uitbreidingspoorten kan de Bluetti AC200MAX maximaal twee BLUETTI B230's (elk 2048Wh) of twee B300 (elk 3072Wh) batterijmodules aansluiten, waardoor de totale capaciteit kan oplopen tot maar liefst 8192Wh. In combinatie met de extra batterijen, heb je daarom ruim voldoende capaciteit, om al je apparaten thuis of onderweg, dagenlang te kunnen voorzien van energie.

Snelle oplaadtijd

Er kan tot 900W aan zonne-energie en 500W via de adapter worden aangesloten. Je kunt de AC200 Max zelfs gelijktijdig opladen via je stopcontact en je zonnepanelen, wat een verbluffende 1400W totale oplaadsnelheid oplevert, waarmee je je Power Station in minder dan twee uur kunt opladen. Kortom, de AC200 Max gaat verder dan andere vergelijkbare portable power stations en hiermee heb je altijd een betrouwbare en geavanceerde back up bij de hand.

Overige merken

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.