Tweedekans - Xtorm SolarBooster 21 Watt Panel AP275U

Tweedekans in nieuwstaat:

  • Geretourneerd product in geopende, licht beschadigde originele verpakking
  • Product is compleet en onbeschadigd
€ 94,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Truck Let op, het verzenden van een tweedekans product duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Voor pallettransport geldt 2-5 werkdagen.
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4.4/5

Xtorm Vermogen: 21 W
Output: USB

Product omschrijving

De Xtorm SolarBooster 21 Watt Panel AP275U is een compact, 21 watt opvouwbaar zonnepaneel geschikt voor bijv. smartphones, action camera's, USB-(C) powerbanks en andere USB en USB-C apparaten.

Het 21 Watt zonnepaneel is gemaakt van high-efficiency SunPower™ zonnecellen, waarmee 25-35% meer energie gegenereerd wordt t.o.v. andere veel gebruikte zonnecellen. De SolarBooster 21 Watt kan dagelijks ca. 60 - 70 Wh genereren, afhankelijk van de weersomstandigheden. De SolarBooster AP275U heeft twee outputs. Een USB-A en een USB-C output. Bij optimale weersomstandigheden kan er een laadstroom tot maximaal 3000 mA gegenereerd worden.

Voor optimaal gebruik combineer je de SolarBooster AP275U met een USB-(C) powerbank. De gegenereerde energie wordt dan opgeslagen en kan op elk gewenst moment gebruikt worden voor het opladen van je USB-(C) apparaten.

Met de handige LCD indicator is gemakkelijk te zien hoeveel Ampère de SolarBooster op dat moment levert. Tip: De opbrengst in Watt wordt berekend door de Ampèrage x 5V = hoeveelheid Watt per uur. Voorbeeld (1,4 A x 5V = 7 Watt).De SolarBooster 21 is gemaakt van duurzame stof, weegt maar 425 gram en is de perfecte aanvulling voor je outdoor gear.

Vanwege het handige ontwerp en de bijgeleverde karabijnhaak is het SolarBooster 21 Watt panel zeer goed te bevestigen aan een rugtas, tent, of fiets. Wanneer het zonnepaneel niet gebruikt wordt kan het eenvoudig opgevouwen worden. Het gebruikte materiaal is waterdicht, sterk en flexibel.


Beknopte specificaties

Merk Xtorm
Artikelnummer AP275U
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower
Vermogen 21 W
Output type 1x USB-C 5V/3A
1x USB-A 5V/2,4AIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

Xtorm
Tweedekans - Xtorm SolarBooster 21 Watt Panel AP275U
Vermogen: 21 W
Output: USB
€ 94,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.