Balkon zonnepaneel systemen

Deze zomer is het jouw kans om je eigen energie op te wekken en tegelijkertijd flink te besparen op je energierekening! Ben jij geïnteresseerd in duurzame oplossingen voor jouw balkon? Ontdek de wereld van balkon zonnepanelen systemen, speciaal ontworpen voor mensen zoals jij die willen bijdragen aan een groenere toekomst.

Verken praktische tips voor het selecteren, installeren en onderhouden van het ideale balkon zonnepaneelsysteem. Of je nu ervaren bent in duurzaamheid of nieuwsgierig naar groene energie, we nodigen je uit om samen de stap naar een groenere toekomst te zetten. Ontdek ons uitgebreide productaanbod, bespaar tot 1000 kWh per jaar op je energierekening en transformeer je balkon in een efficiënt energiecentrum, terwijl je geniet van onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Wat is een balkonsysteem?

Ontdek de voordelen met ons uitgebreide productaanbod en omarm de toekomst van energieopwekking. Onze balkonsystemen bieden een slimme en betaalbare oplossing waarmee je tot zo'n 1000 kWh per jaar kunt besparen op je energierekening. Met deze systemen transformeer je jouw balkon in een waar energiecentrum. Hiermee wek je niet alleen overdag energie op, maar sla je deze ook slim op voor gebruik tijdens de piekuren in de avond. Dit resulteert in kostenbesparingen, vermindering van CO₂-uitstoot en onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, allemaal rechtstreeks vanaf je eigen balkon.

 

Ervaar gebruiksgemak met een balkonsysteem

Duik in ons ruime assortiment zonnepanelen, power stations en micro-omvormers. Alle balkonsystemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor ze zelf te installeren zijn. Hierdoor hoef je geen installateur in te schakelen. Bovendien voldoen al onze systemen aan de wet- en regelgeving voor solar systemen, waardoor zelfinstallatie is toegestaan. Echter, het systeem dient te worden geregistreerd via de energieleveren.nl website als je energie teruglevert aan het energienet.

Stel jouw eigen balkonsysteem samen

Stel je eigen ideale balkonsysteem samen of kies uit een kant-en-klare set. Het leuke is: je zit niet vast aan één enkel merk. We hebben verschillende bekende merken in ons assortiment zoals Bluetti, Anker en Ecoflow. Je hebt dus de vrijheid om de zonnepanelen en omvormers te kiezen die perfect passen bij wat jij wilt. Mix en match gewoon zoals het jou uitkomt, zodat je jouw perfecte balkonenergie-systeem creëert!

 

Beheer via de app jouw volledige systeem

Alle balkonsystemen zijn app-geïntegreerd, zodat je jouw volledige systeem gemakkelijk kunt beheren. De app biedt inzicht in alle gekoppelde componenten en hun prestaties. Zo kun je bijvoorbeeld het vermogen van een extra accu en de opbrengst van de zonnepanelen in real-time bekijken. Bovendien biedt de app mogelijkheden om instellingen aan te passen, allemaal met het gemak van een paar tikken op je smartphone.

Diverse merken

Bij Solar Power Supply bieden we een gevarieerd assortiment topmerken voor balkonsystemen, waaronder Ecoflow, Anker, en Bluetti. Elk merk heeft unieke kenmerken die jouw keuze kunnen beïnvloeden, waardoor we een gevarieerd aanbod kunnen bieden dat aansluit op verschillende behoeften en voorkeuren. Ecoflow valt op met slimme accessoires, zoals de Ecoflow Smart Plugs, die volledige controle over energieverbruik bieden en efficiënte stroomvoorziening voor apparaten mogelijk maken. Anker staat voor duurzaamheid en geavanceerde opslagtechnologie met de Solix Solarbank E1600. Bluetti biedt keuzevrijheid met zowel glaspanelen als opvouwbare zonnepanelen, waarbij mobiliteit en flexibiliteit centraal staan. Ontdek het ideale balkonsysteem dat jouw behoeften aanvult en geniet van duurzame energie.

Voor welk merk moet ik kiezen?

Bij Solar Power Supply staan we altijd voor je klaar, of je telefonisch contact met ons zoekt of liever advies per e-mail ontvangt. We begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor een balkonsysteem belangrijk voor je is, en ons team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Twijfel niet om contact met ons op te nemen; we streven ernaar om jouw ervaring met duurzame energie zo vlot en voldoeninggevend mogelijk te maken. Jouw tevredenheid staat bij Solar Power Supply altijd voorop!

Draag bij aan een duurzame toekomst

Balkonsystemen hebben flink wat voordelen voor een duurzamere toekomst. Doordat mensen zelf groene energie kunnen opwekken, zorgen deze balkonsystemen niet alleen voor minder energiekosten en extra geld in de portemonnee, maar verminderen ze ook de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen. Met het potentieel om tot 1000 kWh per jaar te besparen, dragen balkonsystemen bij aan een lagere CO2-uitstoot en stimuleren ze de onafhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet. Het feit dat ze makkelijk te gebruiken zijn en je ze zelf kunt installeren, maakt duurzame energie voor iedereen toegankelijk. Bovendien geeft de variatie aan merken je de vrijheid om je groene energieopstelling op jouw manier samen te stellen.

Balkonsysteem van Bluetti

Het Bluetti Balcony Solar System is een netgekoppeld energieopslagsysteem met zonnepanelen, een laadregelaar, micro-omvormer en batterij(en). Of je nu kiest voor een volledig systeem inclusief batterijen of voor directe teruglevering zonder batterijoplossing, het systeem is zorgvuldig ontworpen voor efficiënte opwekking van duurzame energie. Deze ontwikkeling dient niet alleen ter vermindering van piekuren en ecologische impact, maar waarborgt tevens een betrouwbare werking onder diverse weersomstandigheden. 

Daarnaast zijn de batterijen van dit balkon-zonnesysteem modulair ontworpen, waardoor je met 2x batterijen een maximale capaciteit van 4,3 kWh bereikt. Dit biedt flexibiliteit in energieopslag en maakt het systeem uitermate geschikt voor diverse behoeften. De water- en stofbestendigheid verzekert uitstekende prestaties, zelfs op een balkon, waardoor het een duurzame en betrouwbare langetermijnoplossing is. Met de toevoeging van een LiFePO₄-batterij en een geruststellende garantie van 10 jaar onderstreept dit systeem niet alleen duurzaamheid, maar ook de bestendigheid tegen de elementen voor langdurige prestaties. 

Meer informatie lees je op de Bluetti Balkonsysteem-pagina.

Balkonsysteem van Ecoflow

Het Ecoflow balkonsysteem biedt een slimme en effectieve manier om zonne-energie op te wekken door gebruik te maken van een geïntegreerde micro-omvormer. Met de geïntegreerde micro-omvormer wordt opgeslagen energie slim omgezet in bruikbare elektriciteit. Deze opgewekte energie kan niet alleen terug worden gevoed naar het elektriciteitsnet, maar ook op een slimme manier worden opgeslagen in een Ecoflow Power Station. Deze veelzijdige Power Stations dienen niet alleen als waardevolle aanvulling op je balkonsysteem, maar zijn ook onmisbaar voor je mobiele energiebehoeften. Dankzij hun handzame en compacte ontwerp zijn ze eenvoudig mee te nemen, waardoor je altijd en overal kunt profiteren van duurzame energie.

Met een indrukwekkende 800 watt inverter biedt Ecoflow de capaciteit om tot maximaal 800W terug te leveren aan het elektriciteitsnet. De installatie van het balkonsysteem verloopt probleemloos, en om volledige controle over je energiegebruik te hebben, kun je handige accessoires toevoegen, zoals de Ecoflow Smart Plugs. Met deze extra toevoegingen houd je nauwlettend je energieverbruik in de gaten en voorzie je je apparaten van stroom met maximale efficiëntie. Zo maakt Ecoflow niet alleen duurzame energieopwekking eenvoudig, maar biedt het ook de mogelijkheid om je energiegebruik op een slimme en gecontroleerde manier te beheren.


Meer informatie lees je op de Ecoflow Balkonsysteem-pagina

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.