SUNBEAMsystem Maxa 109W Black Junction Box

Pre-order Pre-order
Calendar Wordt verwacht: half juli 2024
€ 339,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

SUNBEAMSystem Vermogen: 109 W
Output: Junction Box

Product omschrijving

Ervaar de innovatie en betrouwbaarheid van het SUNBEAMsystem Maxa 109W Black Junction Box zonnepaneel, speciaal ontworpen voor campers en bedrijfsbusjes. Met zijn lichte gewicht en slanke profiel van slechts 3 mm biedt dit paneel een naadloze integratie in het dak, waardoor het een esthetische en functionele toevoeging is aan elke mobiele installatie.

De gelamineerde ETFE toplaag van het Maxa paneel beschermt tegen vuil en water, terwijl de Sunpower-cellen met een efficiëntie van 22,3% zorgen voor optimale prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Dankzij de geavanceerde Shadow Optimized technologie wordt ook in situaties met gedeeltelijke schaduw efficiënt energie gegenereerd, waardoor je altijd verzekerd bent van een constante energieopbrengst.

De installatie van dit zonnepaneel is moeiteloos dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp, waardoor je snel kunt profiteren van duurzame energieopwekking. Let op: de Maxa panelen zijn niet voorzien van RVS ogen. Wel zijn deze uitgerust met MC4 stekkers voor eenvoudige montage en een waterdichte aansluiting. Voor de installatie van het paneel is een speciaal type flexibele kit vereist, zoals beschreven in de handleiding.

Voor een esthetische integratie van duurzame energie in het ontwerp van je voertuig, biedt het SUNBEAMsystem Maxa 109W Black de perfecte oplossing. Met zijn hoogwaardige prestaties en gebruiksvriendelijke installatie, is dit paneel een betrouwbare en efficiënte bron van energie voor onderweg.

In de doos
  • SUNBEAMsystem Maxa 109W Black Junction Box

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer X106x54JB-Black!
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower (22,3% efficiëntie)
Vermogen 109 W
Voc - Voltage open circuit 21,70 VIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

SUNBEAMSystem
SUNBEAMsystem Maxa 109W Black Junction Box
Vermogen: 109 W
Output: Junction Box
€ 339,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.