Tweedekans - Ecoflow Smart Generator

Tweedekans in nieuwstaat:

  • Product is eenmalig geprobeerd
  • Product is nieuw en onbeschadigd
€ 1.579,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Truck Let op, het verzenden van een tweedekans product duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Voor pallettransport geldt 2-5 werkdagen.
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

Ecoflow Brandstoftype: loodvrije benzine
Totaal vermogen: 1800 W

Product omschrijving

Met de Ecoflow Smart Generator maak je je Ecoflow batterij-systeem nog completer. Deze smart generator kan gekoppeld worden aan je Delta Pro of Delta Max, maar het is ook mogelijk om de benzine generator alleen te gebruiken. Wanneer de Smart Generator in verbinding staat met de Delta Pro/Max, start de Smart Generator automatisch wanneer je Delta Pro/Max bijna leeg is. De motor stopt vanzelf wanneer de Delta Pro of Max volledig is opgeladen. Eén volle tank beschikt over een capaciteit van 5,4 kWh. Dit zorgt voor maximaal gebruik van je power station en minimaal gebruik van je generator.

Met de EcoFlow-app heb je met één druk op de knop volledige controle over de EcoFlow Smart Generator. Je kunt de instellingen van je Smart Generator beheren en bewaken. Tijdens een noodgeval kan je met de instellingen het batterij-systeem automatisch bijladen, zodat je niet zonder stroom komt te zitten.

De Smart Generator wordt geleverd met een kabel van 5 meter. Daarmee kun je de DELTA Pro/Max Power Station aansluiten en je Smart Generator veilig buiten plaatsen. Als je binnenshuis stroom nodig hebt, gebruik je een Ecoflow power station.

Wanneer de koolmonoxidesensor detecteert dat de concentratie van koolmonoxide op het punt staat om de norm te overschrijden, wordt dit op het display en in de EcoFlow-app van de Smart Generator aangegeven. Als het koolmonoxidegehalte te hoog is of het oliepeil te laag is, zal de generator worden uitgeschakeld.


Beknopte specificaties

Merk Ecoflow
Artikelnummer GasEB-EU
Garantie 2 jaar
Batterijtype -
Batterijcapaciteit in Wh -
Output DC 1800 W Max, 42-58.8 V, 32 A MaxIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

Ecoflow
Tweedekans - Ecoflow Smart Generator
Brandstoftype: loodvrije benzine
Totaal vermogen: 1800 W
€ 1.579,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.