Tweedekans - Votronic Charge Controller MPP 360 CI - 1722

Tweedekans in nieuwstaat:

  • Geretourneerd product in geopende, originele verpakking
  • Product is compleet en onbeschadigd
€ 189,95
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Truck Let op, het verzenden van een tweedekans product duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Voor pallettransport geldt 2-5 werkdagen.
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

Wattstunde Output: 12 V, 360 W
Input: 60V

Product omschrijving

De Votronic Charge Controller MPP 360 CI - 1722 is een geavanceerde laadregelaar die fungeert als het hart van je zonne-energiesysteem, waardoor het een onmisbare schakel wordt tussen je zonnepanelen en batterijen. Met behulp van geavanceerde Maximum Power Point Tracking (MPPT) technologie maximaliseert deze regelaar automatisch de opbrengst van je zonnepanelen door continu de optimale vermogensoutput te detecteren en te benutten. Dit resulteert in kortere laadtijden en een efficiënter gebruik van zonne-energie.

De veelzijdigheid van de Votronic Charge Controller MPP 360 CI - 1722 is een van zijn sterke punten, omdat hij compatibel is met verschillende soorten batterijen, waaronder loodzuur, gel, AGM en LiFePO4. Met aparte laaduitgangen voor zowel de hoofdbatterij als de startbatterij van het voertuig, biedt deze regelaar ook de flexibiliteit die nodig is voor diverse toepassingen.

Naast zijn efficiëntie en veelzijdigheid biedt de Votronic Charge Controller MPP 360 CI - 1722 ook een aantal handige extra functies. Zo is er een CI-bus aansluiting waarmee je alle relevante gegevens op een centraal display in je voertuig kunt bekijken, en een AES-schakeluitgang die automatisch koelkasten overschakelt van gas naar 12V-voeding wanneer er voldoende zonne-energie beschikbaar is.

Wat deze laadregelaar verder onderscheidt, is zijn betrouwbaarheid. Gemaakt door het gerenommeerde Duitse merk Votronic, staat hij bekend om zijn hoogwaardige productie en duurzaamheid. Met de Votronic Charge Controller MPP 360 CI - 1722 kun je dus vertrouwen op een consistente en betrouwbare prestatie, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Al met al is de Votronic Charge Controller MPP 360 CI - 1722 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en betrouwbare laadregelaar voor zijn zonne-energiesysteem. Met zijn geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties zorgt hij voor maximale energieopbrengst en gemoedsrust, waar je ook bent.

Let op: wanneer u een Li-Ion-accu wilt opladen, adviseren wij om een Votronic temperatuursensor 2001 aan te schaffen.


Beknopte specificaties

Merk Wattstunde
Artikelnummer 300-10571
Garantie 2 jaar
Producttype MPP360
Nominale systeemspanning 21 A
Accustroom 12 VIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

Wattstunde
Tweedekans - Votronic Charge Controller MPP 360 CI - 1722
Output: 12 V, 360 W
Input: 60V
€ 189,95
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.