Ecoflow PowerOcean LFP Battery 5KWH

Pre-order Pre-order
Calendar Wordt verwacht: eind juni 2024
Prijs op aanvraag
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

Ecoflow Capaciteit: 5.000-45.000 Wh
Gewicht: 65,6 kg

Product omschrijving

Stap binnen in een nieuw tijdperk van geavanceerd energiebeheer met de EcoFlow PowerOcean LFP Battery 5KWH - de ultieme oplossing voor zelfvoorzienende stroom en geoptimaliseerd energiegebruik. Dit krachtige high-voltage accusysteem, dat naadloos samenwerkt met de PowerOcean 3-fase hybride omvormer, maakt energieopslag moeiteloos. PowerOcean maakt een kabelloze installatie van de batterij in slechts 10 minuten mogelijk, samen met een uitzonderlijk snel inbedrijfstellingsproces in maar drie stappen.

De apart verkrijgbare PowerOcean 3-fase hybride omvormer maximaliseert het gebruik van zonne-energie, waardoor je huis volledig zelfvoorzienend kan worden. Met een indrukwekkende noodstroomcapaciteit van 10 kW vervult de PowerOcean Hybride Omvormer de dromen van iedereen die streeft naar totale energieonafhankelijkheid.

Elke EcoFlow PowerOcean LFP Battery 5KWH beschikt over een ingebouwde DC-DC converter, waardoor slechts één accu nodig is. Als je meer batterijcapaciteit nodig hebt, kan je moeiteloos uitbreiden tot 45 kWh. Het geavanceerde parallelle ontwerp zorgt ervoor dat de nieuwe accu naadloos integreert.

PowerOcean vertrouwt op CATL-batterijcellen met LFP-batterijchemie en belooft een levensduur van 6000 laadcycli. Dat komt overeen met meer dan 15 jaar dagelijkse stroomvoorziening thuis. Bovendien biedt PowerOcean een toonaangevende garantie van 15 jaar.

Veiligheid staat voorop, daarom zijn de EcoFlow PowerOcean LFP Batterijen elk uitgerust met een geïntegreerde BMS-module om storingen te voorkomen, met automatische beschermingsmaatregelen die worden geactiveerd bij temperaturen boven 170 graden Celsius. Elke module heeft automatische verwarmingselementen om zelfs in de winter probleemloos te blijven functioneren. Het hele systeem is beschermd volgens IP65-normen, vuurbestendig, weerbestendig en voorzien van automatische batterijverwarming.

Met de gebruiksvriendelijke EcoFlow app en webportal krijg je real-time inzicht in je elektriciteitsverbruik, de teruglevering van zonne-energie en de batterijopslag. Prioriteer het gebruik van zonne-energie en laad de batterijen automatisch op met overtollige energie voor gebruik 's nachts. Onze vernieuwde stroomtoevoer met widgets, intuïtieve stroomtoevoerbewaking en aanpassing met gepersonaliseerde widgets biedt je altijd volledige controle. Wees voorbereid op stroomuitval met onze back-upreserve en stormbewaking, en bespaar moeiteloos energie met de zelfvoorzieningsmodus. Dankzij real-time teruglevering van zonne-energie en accuopslag wordt je accu altijd opgeladen tot het capaciteitslimiet.

Begin vandaag nog met het verwezenlijken van jouw droom van een energiezuinige woning. Met slechts één krachtige 5 kWh-batterij kun je al de eerste stap zetten - en je hebt altijd de mogelijkheid om uit te breiden tot maar liefst 45 kWh!

In de doos
  • Ecoflow PowerOcean LFP Battery 5KWH
  • 2 x Batterij T-vormig montage-element (M6)
  • 2 x Batterij L-vormig montage-element
  • 2 x Expansiebout (M6*60)
  • 8 x Schroeven (M5*12)

Beknopte specificaties

Merk Ecoflow
Artikelnummer PowerOcean-Battery-5kWh-DE
Garantie 2 jaar
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.