SUNBEAMsystem Tough 55W Long Black

Pre-order Pre-order
Calendar Levertijd onbekend
€ 299,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

SUNBEAMSystem Vermogen: 55 W
Output: Flush connector

Product omschrijving

Ervaar de kracht en veelzijdigheid van het SUNBEAMsystem Tough 55W Long Black, ontworpen om zelfs in de meest uitdagende omstandigheden duurzame energie te leveren. Met een stevige Tough toplaag beschermt dit paneel tegen UV-straling en zware weersomstandigheden, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, zoals de bootindustrie en off-grid installaties. De Sunpower cellen met een efficiëntie van 22,6% zorgen voor optimale prestaties en een maximale energieopbrengst. Daarnaast beschikt het paneel over geavanceerde Shadow Optimization technologie, die ervoor zorgt dat zelfs in situaties met gedeeltelijke schaduw efficiënt energie wordt gegenereerd, waardoor je altijd kunt vertrouwen op een constante energieopbrengst.

De installatie van dit zonnepaneel is moeiteloos dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp, waardoor je snel kunt profiteren van duurzame energieopwekking. Bovendien biedt het SUNBEAMsystem Tough 55W Long Black een garantie van 5 jaar, wat gemoedsrust biedt en betrouwbare prestaties op lange termijn garandeert.

Voor een naadloze integratie van duurzame energie in het ontwerp van je schip, biedt de SUNBEAMsystem Tough Black serie een esthetische oplossing. Deze serie, ontworpen om onopvallend en elegant te ogen, past perfect in zowel moderne als historische maritieme omgevingen. Met een donker uiterlijk dat opgaat in elke egale achtergrond, bieden de Tough Black panelen niet alleen duurzame energieopwekking maar ook een subtiele esthetische toevoeging aan het schip.

De serie biedt dezelfde voordelen als de standaard Tough serie en voor een naadloze installatie wordt het gebruik van een zwarte flexibele kit aanbevolen. Voor een nog strakkere afwerking kan de Tough Black Hole filler worden gebruikt, een identiek materiaal zonder werkzame cellen, om oneffenheden rondom de panelen op te vullen. Met de integratie van de Tough Black serie geniet je niet alleen van duurzame energie, maar ook van een esthetisch aantrekkelijke oplossing die perfect past bij de uitstraling van je schip.

In de doos
  • SUNBEAMsystem Tough 55W Long Black
Downloads
Download Manual

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer T-Black-106x27
Garantie 2 + 3 jaar (na registratie)
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower (> 22,5% efficiëntie)
Vermogen 55 W
Voc - Voltage open circuit 21.76 V
Ik heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

SUNBEAMSystem
SUNBEAMsystem Tough 55W Long Black
Vermogen: 55 W
Output: Flush connector
€ 299,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.