Xtorm Waterproof Power Bank Xtreme AL420

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 69,-
€ 32,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4.82/5

Xtorm Capaciteit: 10.000 mAh / 37 Wh
Output: USB

Product omschrijving

De Xtorm Waterproof Power Bank Xtreme AL420 is een krachtige, volledig waterdichte USB powerbank van Xtorm (IP66). Met de batterijcapaciteit van 37 Wh (10.000 mAh), de compacte en robuuste behuizing en het gewicht van maar 200 gram is deze powerbank ideaal voor het opladen van smartphones, tablets en andere USB apparaten.

Met deze krachtige Power Bank Xtreme kan een smartphone met een gemiddelde batterijcapaciteit (ca. 1500 mAh) tot wel 5 keer opgeladen worden. Ook andere USB apparaten zoals action camera’s, GPS systemen etc. kunnen meerdere keren opgeladen worden. Zelfs vele tablets worden volledig opgeladen via de Xtreme AL420.

De Xtorm Power Bank Xtreme kan in 4,5 uur opgeladen worden via het stopcontact of de sigarettenaansteker in de auto (in combinatie met een USB adapter) of via een zonnepaneel. Zo creëer je een ideale outdoor-combinatie.

De Xtreme AL420 heeft een 2100 mA USB output waarmee vrijwel alle USB apparaten net zo snel als via het stopcontact opgeladen kunnen worden. Een handige LED indicator geeft aan hoeveel energie nog in de accu pack beschikbaar is.

Dankzij het kleine formaat van de powerbank (ca. 9 x 6,5 cm) kun je het apparaat makkelijk transporteren. Oftewel: klein formaat, grote capaciteit, shock- en waterproof en een sterke output in één apparaat. Ideaal tijdens het hiken, fietsen, op de camping of in de boot.

In de doos
  • Xtorm Power Bank Xtreme AL420
  • Handleiding
  • Pouch
  • Micro USB kabel
Downloads
Download Product sheet

Beknopte specificaties

Merk Xtorm
Artikelnummer AL420
Garantie 2 jaar
(Spat)waterdicht Ja, IP66
Batterijtype Lithium-Ion
Batterijcapaciteit in Wh 37 WhiDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.