Xtorm Titan Pro 140W Powerbank XB402

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 199,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Xtorm Capaciteit: 24.000 mAh / 88,8 Wh
Output: USB-C PD

Product omschrijving

De XB402 Titan Pro Powerbank combineert iconisch design met vooruitstrevende specificaties, duurzame materialen en innovatieve functies. De Titan beschikt over 4 krachtige USB-C PD uitgangen met een totaal gecombineerde output van 150W. De 140W USB-C PD poort is geoptimaliseerd om MacBooks, of andere krachtige laptops, op te laden in slechts 1,5 uur. De andere USB-C PD uitgangen zijn geschikt om je smartphone of tablet, camera's, GoPro en andere USB-(C) apparaten op te laden.

Dankzij de 100W USB-C PD ingang, in combinatie met een 100W adapter, kan de Titan powerbank binnen 2 uur volledig opgeladen worden. Het is ook mogelijk om de Titan Pro te combineren met een USB-C zonnepaneel.

Het LED batterij-display op de Titan Pro verschijnt alleen wanneer dat nodig is; het toont het actuele percentage van de batterij en de oplaadstatus. Als het display uitstaat, is deze compleet onzichtbaar.

Om een stap vooruit te zetten richting een duurzamere toekomst, is de behuizing van de Powerbank gemaakt van gerecycled plastic. Ook het verpakkingsmateriaal is van gerecycled karton en plastic. De Xtorm producten zijn gemaakt om lang mee te gaan.

In de doos
  • Xtorm Titan Pro 140W Powerbank XB402
  • Ingebouwde USB-C Power Delivery 140W-kabel
  • Handleiding
Downloads
Download Handleiding

Beknopte specificaties

Merk Xtorm
Artikelnummer XB402
Garantie 2 jaar
(Spat)waterdicht Nee
Batterijtype Li-ion
Batterijcapaciteit in Wh 88,8 Wh

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.