Xtorm Solar Charger Instinct 10000 AM123

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 49,-
€ 39,95
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Xtorm Capaciteit: 10000 mAh / 37 Wh
Output: USB

Product omschrijving

De Xtorm Instinct 10000 AM123 is een robuuste outdoor solar charger die je de vrijheid en energie geeft om te gaan en staan waar je wilt. Ideaal voor outdoorsituaties, zoals op de camping of in de tuin. Perfect voor ieder avontuur.

De Instinct Solar Charger is uitgerust met een 10000mAh lithium-polymeer batterij, krachtig genoeg om een smartphone maximaal vier keer op te laden. De solar charger zelf kan op twee manieren opgeladen worden; via USB of door het ingebouwde zonnepaneel. De SunPower® zonnecellen werken ook op een bewolkte dag. Let op, het vermogen van het ingebouwde zonnepaneel genereert dagelijks gemiddeld bij goede omstandigheden +/- 5 Wh. Wanneer de Xtorm Impulse binnen 1 dag volledig opgeladen dient te worden, adviseren wij een extra opvouwbaar USB zonnepaneel. Deze kan gekoppeld worden aan de AM123 Solar Charger. Op deze manier wordt er extra energie gegenereerd en opgeslagen in de solar charger.

Deze Xtorm AM123 is spatwaterdicht, is beschermd tegen vallen en stoten en heeft een krachtige geïntegreerde LED zaklamp. Dit maakt de Instinct Solar Charger perfect voor alle outdoor reizen en avonturen. Dankzij de grote interne batterij en het krachtige zonnepaneel heeft u een powerbank bij de hand, waar en wanneer dat ook nodig is.

In de doos
  • Xtorm Solar Charger Impulse 10000 AM123
  • Handleiding
  • Micro USB oplaadkabel
  • Carabiner

Beknopte specificaties

Merk Xtorm
Artikelnummer AM123
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower
Vermogen 1,2 W
(Spat)waterdicht Ja, spatwaterdicht
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.