Xtorm Evoke Solar Charger AM121

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 99,-
€ 79,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Xtorm Capaciteit: 10000 mAh / 37 Wh
Output: USB

Product omschrijving

De Xtorm Evoke Solar Charger is een typische outdoor- solar charger met een stevige, rubberen behuizing en een efficiënt sunpower zonnepaneel. Dankzij de afsluitbare USB ports, is de Evoke solar charger spatwaterdicht.

Het 4,5 watt zonnepaneel van de Evoke wordt gecombineerd met een krachtige batterij. Met een capaciteit van 10.000 mAh (37 Wh), heeft de Evoke voldoende power om een gemiddelde smartphone tot 5 keer op te laden. Het apparaat beschikt over 2 USB outputs, een standaard 1 A output en een krachtige 2.1 A output (geschikt voor grotere USB apparaten, zoals tablets). Ook kunnen de beide USB outputs tegelijkertijd gebruikt worden, waardoor je nooit meer met een lege smartphone, tablet, camera of ander USB apparaat komt te zitten.

Met de Evoke Solar Charger beschik je over de mogelijkheid om de batterij op verschillende manieren op te laden. Zo kun je het apparaat thuis aan het stopcontact opladen of in de auto in combinatie met een sigarettenaansteker (gebruik hiervoor een adapter). Toch zorgt het sterke, geïntegreerde Sunpower-zonnepaneel voor de meeste vrijheid. Met een efficiency van 22% is dit zonnepaneel gemaakt van de meest hoogwaardige en effectieve zonnecellen die op dit moment geproduceerd worden.

Bij het design van de Evoke Solar Charger is aan alles gedacht. De stevige behuizing is spatwaterdicht, maar ook de USB ports zijn beschermd. Je kunt heel makkelijk de rubberen klepjes aan de zijkant openklappen, om je apparaat op de Evoke aan te sluiten. De LED-indicatie zorgt ervoor dat je in één oogopslag kunt zien, hoe vol de interne batterij van de Evoke is geladen.

De Evoke Solar Charger biedt de perfecte uitkomst tijdens vakanties en outdoor activiteiten. Hiermee heb je altijd een back-up batterij bij de hand, waar en wanneer dat ook nodig is!

In de doos
  • Xtorm Evoke Solar Charger AM121
  • USB oplaadkabel
  • Handleiding

Beknopte specificaties

Merk Xtorm
Artikelnummer AM121
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower
Vermogen 4,5 W / 810 mA, 5,5 V
(Spat)waterdicht Ja, spatwaterdicht
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.