WATTSTUNDE 40A 90V MPPT Controller WLR 40.90

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 155,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Wattstunde Output: 12V/520W - 24V/1040W
Input: 90 V

Product omschrijving

Produceer je eigen energie - milieuvriendelijk, veilig en zelfvoorzienend met de moderne WATTSTUNDE 40A 90V MPPT Controller WLR 40.90. De WLR 40.90 uit de MPPT-serie beschikt over een nieuw LCD-display, waarop je talrijke informatie en meetwaarden overzichtelijk kunt aflezen. Precieze gegevens, bijv. over de acculaadstatus of de belastingsstroom, geven je te allen tijde een actueel overzicht. Je kunt het systeem op elk moment controleren en de instellingen zo nodig corrigeren.

De stroom wordt in real time weergegeven en met een statistische functie kun je de totale opbrengst bekijken. De innovatieve MPPT-technologie (Maximum Power Point Tracking) zorgt ervoor dat de wisselende spanning van de zonnepanelen wordt omgezet in een constante spanning om de accu op te laden.

Deze laadregelaar laadt alle gangbare accutypes (loodzuur, AGM, gel, lithium) op. De laagspanningsbeveiliging beschermt de batterij tegen gevaarlijke diep ontlading. De intelligente automatische ontkoppeling van de belasting schakelt de aangesloten belastingen uit als de accu een kritieke laadtoestand bereikt.

De nieuwe WLR MPPT-serie van WATTSTUNDE werkt volgens het principe van Maximum Power Point Tracking. De regelaar bepaalt meerdere keren per seconde het optimale werkpunt van de zonnepanelen. Zo kan de laadregelaar het spanningsoverschot van de zonnepanelen omzetten in een verhoogde laadstroom voor de accu. Deze verhoging van de laadstroom zorgt voor kortere laadtijd en de best mogelijke stroomopbrengst voor het systeem. 

De systeemspanning (12 of 24 V) wordt automatisch gedetecteerd. Dankzij de externe temperatuursensor kan de laadspanning automatisch worden aangepast aan de omgevingstemperatuur. Een overbelastings- en overlaadbeveiliging en een tegenstroombeveiliging voor zonnepanelen biedt je hele systeem de noodzakelijke veiligheid.

In de doos
  • WATTSTUNDE 40A 90V MPPT Controller WLR 40.90
Downloads
Download Manual

Beknopte specificaties

Merk Wattstunde
Artikelnummer 300-10140
Garantie 2 jaar
Producttype MPPT Charge Controller WLR 40.90
Nominale systeemspanning 40 A
Accustroom 12/24 V (automatic detection)

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.