Tweedekans - SUNBEAMsystem Smart Lithium One

Tweedekans in nieuwstaat:

  • Geretourneerd product in geopende, originele verpakking
  • Product is compleet en onbeschadigd
€ 849,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Truck Let op, het verzenden van een tweedekans product duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Voor pallettransport geldt 2-5 werkdagen.
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

SUNBEAMSystem Capaciteit: 100Ah / 1300W
Systeem voltage: 12 V

Product omschrijving

De SUNBEAMsystem Smart Lithium One is volledig Plug & Play! Verwijder simpelweg je oude accu en upgrade zonder moeite naar de nieuwste technologie. Een uitgebreide installatie of ondersteuning is niet nodig. Vanaf het begin zijn SMART LITHIUM accu's zo ontwikkeld om alle tekortkomingen die andere accu’s hebben op te lossen. De SUNBEAMsystem SMART LITHIUM accu’s zijn een drop-in vervanging voor gebruikers die willen upgraden naar de beste en veiligste accutechnologie die er is.

Het SMART LITHIUM ONE model heeft al de beste features in een enkele accu. Hieronder valt de mogelijkheid tot snelladen in minder dan een uur.

Via de ingebouwde Bluetooth module kan je de SMART LITHIUM accu’s monitoren met de SUNBEAMsystem app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS en werkt op zowel tablets als smartphones. Verbind je accu en krijg toegang tot real-time info zoals de State of Charge (SoC) en (ont)laadstromen, of zet een alarm voor wanneer de SoC onder een bepaalde waarde zakt. De app ondersteunt het monitoren van meerdere accu’s tegelijkertijd, en het is zelfs mogelijk om MoonRay MPPT laadregelaars aan het netwerk toe te voegen (als deze voorzien zijn van de optionele Bluetooth module).

De nieuwe SUNBEAMsystem SMART LITHIUM ONE is voorzien van een vernieuwd BMS en komt met een verbeterde smartphone app. Maar het is niet alleen de binnenkant die is herzien: hij is uitgerust met verbeterde schroefterminals en alle nieuwe hardware wordt beschermd door de nieuwe zwarte casing.

Vol met innovatieve features en een lange levensduur: de SUNBEAMsystem SMART LITHIUM is de betrouwbare stroombron voor de komende jaren. In tegenstelling tot een loodzuuraccu kan deze volledig ontladen worden, zonder permanente schade aan de accu. Dit betekent dat je de volledige 100Ah kan gebruiken, wat het equivalent maakt aan 200Ah loodzuur capaciteit (die slechts tot 50% ontladen kunnen worden zonder te beschadigen). Daarnaast zorgt de extreem hoge conversie-efficiëntie ervoor dat bijna alle stroom die je er in stop ook weer te gebruiken is. En zelfs na duizenden laadcycli behoudt de SMART LITHIUM een hoog percentage van de fabriekscapaciteit.

Door de meerlaagse beveiliging is de SMART LITHIUM een van de weinige accu’s die gecertificeerd is onder UN38.3 regulering, wat het gegarandeerd veilig maakt voor luchttransport. Het betekent ook dat de accu beveiligd is tegen: penetratie (of verbrijzelen) van de cellen, vuur, verschil in luchtdruk, herhaaldelijke trillingen, slagen en stoten, kortsluiting en overladen. Op het moment dat het systeem gevaar loopt schakelt het ingebouwde BMS de accu uit en isoleert het zichzelf van de behuizing.

Al deze features, samen met het lage gewicht en kleine formaat, maken de SMART LITHIUM de perfecte oplossing voor zelfs de meest extreme toepassingen.


Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer SmartLi100One
Garantie 2 jaar
Batterijtype LiFePO4
Capaciteit 100 Ah / 1200 Wh
Spanning 12 VIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

SUNBEAMSystem
Tweedekans - SUNBEAMsystem Smart Lithium One
Capaciteit: 100Ah / 1300W
Systeem voltage: 12 V
€ 849,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.