SUNBEAMsystem Tough Fold 124,5 W

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 499,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Voordelige tweedekans voor € 419,-
SUNBEAMSystem Vermogent: 124,5 W
Output: MC4

Product omschrijving

Het SUNBEAMsystem Tough Fold 124,5 W zonnepaneel heeft een maximaal vermogen van 124,5 Watt. Het paneel is uitgerust met Sunpower cellen met een efficiëntie van 22.5% of hoger.

De nieuwe Tough Fold serie zijn de duurzaamste en meest draagbare zonnepanelen die je kan bedenken. Als onderdeel van de Tough familie hebben de Folds dezelfde stevige celbescherming. De gelamineerde buitenkant, gecombineerd met de zachte randen en stijve kern, bieden een uitzonderlijk en functioneel zonnepaneel.Omdat het geheel gelamineerd is zijn de panelen volledig waterdicht en hebben ze een zeer lange levensduur.

Opgevouwen zijn de Folds opmerkelijk klein dankzij de platte junction box en het eendelige ontwerp. Maar ook uitgevouwen zijn de afmetingen nog steeds minimaal door de hoge efficiëntie van de zonnecellen.

Door de waterdichte MC4 stekkers zijn de panelen universeel te gebruiken in combinatie met andere PV apparatuur. De gebruiksvriendelijke sluiting van de stekkers maakt het af- en aankoppelen makkelijk. 

Het SUNBEAMsystem Tough Fold 124,5 W zonnepaneel heeft een maximale systeemspanning van 30 Volt, waardoor u deze niet in serie kunt schakelen.

In de doos
  • SUNBEAMsystem Tough Fold 124,5 W

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer TZ176x42
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline - SunPower (> 22,6% efficiëntie)
Vermogen 124,5 W
Voc - Voltage open circuit 24,48 V

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.