SUNBEAMsystem Tough 55W Flush - old

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 259,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

SUNBEAMSystem Vermogen: 55 W
Output: Flush kabel

Product omschrijving

Het SUNBEAMsystem Tough 55W Flush zonnepaneel is onderdeel van de premium lijn van SUNBEAMsystem. Het paneel is uitgerust met Sunpower™ Maxeon cellen met een efficiëntie van 22.5% of hoger. Hierdoor is de afmeting van het paneel slechts 54,5 x 53,5 cm en heeft het paneel een vermogen van 55 watt.

Sinds de introductie is de SUNBEAMsystem Tough serie uitgeroepen tot absolute winnaar in meerdere praktijktesten. Door het ruime aanbod modellen biedt de Tough serie een universele oplossing voor talrijke toepassingen. Het Tough oppervlak is de voorkeurskeuze voor de jachtindustrie, maar ook voor meer industriële off-grid installaties.

Het oppervlak van de Tough serie is extreem duurzaam en bestand tegen sterke en langdurige UV-straling. Het laat meer licht door dan standaard materialen, wat bijdraagt aan een hogere dagopbrengst.

Het geribbelde profiel geeft grip als er over het panel gelopen wordt, maar vangt ook meer licht als de zon laag staat. Ook zijn alle Tough modellen van 55W en hoger uitgerust met SUNBEAMsystems beschermde Shadow Optimized technologie, die de opbrengst verhoogt in gedeeltelijke schaduw.

Tough modellen uitgerust met een platte Flush stroomkabel zijn veruit de beste keuze voor maritieme installaties. Het antislip profiel biedt een veilig en beloopbaar oppervlak, zonder uitstekende kabels of aansluitingen. De geringe dikte van slechts 3mm biedt de mogelijkheid voor een naadloze integratie met het dek. Voor installatie adviseren we dubbelzijdige tape of een zachte flexibele kit zoals witte Sikaflex 291i.

In de doos
  • SUNBEAM system Tough 55W Flush

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer T54x53F
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline - SunPower (> 22,5% efficiëntie)
Vermogen 55 W
Voc - Voltage open circuit 21,76 V

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.