SUNBEAMsystem Tough+ 116W Flush

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 689,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

SUNBEAMSystem Vermogen: 116 W
Output: Flush kabel

Product omschrijving

De SUNBEAMsystem Tough+ serie is ontwikkeld voor een professionele toepassing en high-end installaties. Het SUNBEAMsystem Tough+ 116W Flush paneel is voorzien van Sunpower zonnecellen met een efficiëntie van maar liefst 23.7% en leveren daarmee ook op kleinere oppervlakken een zeer hoge opbrengst.

Tough+ is voorzien van dezelfde superieure materialen die eerder door SUNBEAMsystem zijn ontwikkeld voor de originele Tough serie. Het innovatieve Tough oppervlak biedt een langere levensduur dan elk ander dun en lichtgewicht zonnepaneel. Het antislip profiel is niet alleen praktisch voor dekinstallaties, het vangt ook meer licht als de zon in een lage hoek staat. Ook dragen de vuilafstotende eigenschappen bij aan een hogere dagopbrengst door de panelen schoon te houden.

Omdat ze maar 3mm dun zijn kunnen de panelen naadloos geïntegreerd worden op elk hard oppervlak (zowel plat als licht gerond). De platte SUNBEAMsystem Flush kabel is onzichtbaar na installatie en laat daardoor geen kwetsbare bedrading blootgesteld, met een robuust en duurzaam eindresultaat.

In 2021 zijn alle Flush modellen voorzien van een verbeterde kabelaansluiting op de achterkant van de panelen. Ook zijn alle Tough modellen uitgerust met een sterkere celbescherming, voor een nóg langere levensduur.

De Tough+ zonnepanelen dienen met kit geïnstalleerd te worden. We adviseren witte Sikaflex 291i.

Maximale systeemspanning 30V
Maximale systeemspanning met by-pass diode 80V

In de doos
  • SUNBEAMsystem Tough+ 116W Flush
  • Handleiding
Downloads
Download Manual

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer TP106x54FS
Garantie 2 + 3 jaar (na registratie)
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower (23,7% efficiëntie)
Vermogen 116 W
Voc - Voltage open circuit 23,07 V

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.