SUNBEAMsystem Nordic 54W - Flush

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 169,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

SUNBEAMSystem Vermogen: 54 W
Output: Flush kabel

Product omschrijving

Het SUNBEAMsystem Nordic 54W Flush zonnepaneel heeft een maximaal vermogen van 54 Watt. De afmeting van het paneel is 54,5 x 53,5 cm en is slechts 3 mm dik. Dankzij de hoog efficiënte zonnecellen van Sunpower heeft het paneel gemiddeld een 30% kleiner oppervlak dan andere panelen van een gelijkwaardig wattage.

De Nordic serie is door SUNBEAMsystem ontwikkeld voor gebruik in de noordelijke regionen. Ze bieden een universele oplossing voor toepassingen waar er behoefte is aan lichtgewicht, flexibele en compacte zonnepanelen. Omdat ze efficiënter zijn dan standaard glaspanelen krijg je een hogere opbrengst uit een relatief klein oppervlak. Al met al biedt de Nordic serie waar voor je geld.

Alle Nordic modellen zijn uitgerust met onze unieke Shadow Optimized technologie voor verbeterde opbrengst in gedeeltelijke schaduw. De Nordic modellen hebben een glad oppervlak dat niet krasbestendig is en zijn niet ontworpen om intensief te belopen.

De Flush modellen worden geleverd zonder RVS ogen en kunnen daarmee naadloos worden verlijmd op harde oppervlakken. Voor montage raden we witte Sikaflex 291i aan.

Het SUNBEAMsystem Nordic 54W Flush zonnepaneel heeft een maximale systeemspanning van 30 Volt, waardoor u deze niet in serie kunt schakelen.

In de doos
  • SUNBEAM system Nordic 54W - Flush
Downloads
Download Manual

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer N54x53F
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline - SunPower (efficiëntie 22,5%)
Vermogen 54 W
Voc - Voltage open circuit 25,74 V

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.