SUNBEAMsystem Nordic 50W - Flush

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 159,-
€ 139,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

SUNBEAMSystem Vermogen: 50 W
Output: Flush kabel

Product omschrijving

Het SUNBEAMsystem Nordic 50W Flush zonnepaneel heeft een maximaal vermogen van 50 Watt en is uitgerust met Sunpower cellen met een efficiëntie van 22.5%. De afmeting van het paneel is 54,5 x 53,5 cm en is slechts 3 mm dik. Dankzij de hoog efficiënte zonnecellen van Sunpower heeft het paneel gemiddeld een 30% kleiner oppervlak dan andere panelen van een gelijkwaardig wattage.

Het Nordic 50W Flush paneel voorzien van SUNBEAMsystems innovatieve Shadow Optimized technologie, waarbij het paneel beter presteert in gedeeltelijke schaduw. Hierdoor haal je het meeste uit de zon. De Nordic lijn van SUNBEAMsystem is niet ontworpen om intensief te belopen.

De Flush kabel maakt een professionele installatie mogelijk. Het resultaat is een egaal en geïntegreerd oppervlak, zonder uitstekende junction box en zonder zichtbare kabels. Op alle Flush modellen zijn de platte stroomkabels bevestigd aan de achterkant van het paneel, waardoor het mogelijk is deze weg te werken onder het paneel. Het zonnepaneel wordt op deze manier volledig geïntegreerd in het oppervlak en is er geen risico op kabelbreuk of struikelgevaar.

Dankzij het gewicht van slechts 900 gram en het buigzame, stevige materiaal kan het zonnepaneel onbezorgd op elke gewenste plek (boot, camper of caravan) bevestigt worden.

Let op: Wanneer Flush zonnepanelen vanaf 150 watt in serie geschakeld worden, adviseren wij om extra Bypass diodes aan uw bestelling toe te voegen.

In de doos
  • SUNBEAM system Nordic 50W - Flush

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer N50F
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline - SunPower (efficiëntie 22,5%)
Vermogen 50 W
Voc - Voltage open circuit 21,7 V
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Maestro Trustly Bank transfer
© 2013 - 2023 - Solar Power Supply B.V.