Goal Zero Yeti 3000 Lithium Wifi Portable Power Station

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 3.499,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

Goal Zero Capaciteit: 3075 Wh
Output: USB, DC, AC

Product omschrijving

De Goal Zero Yeti 3000 Lithium Wifi Portable Power Station is de ideale generator, voor wie opzoek is naar een generator met een grote batterijcapaciteit. Deze generator is geschikt als noodvoorziening of voor in en om het huis, camping of boot. Met een batterijcapaciteit van 3075 Wh en de verschillende outputs is de Yeti 3000 Wifi geschikt voor het opladen van kleine koelkasten/ koelboxen, elektrisch gereedschap, verlichting en andere apparatuur met een maximaal vermogen tot 1500 Watt. Voor een optimaal gebruiksgemak wordt er een handige trolley meegeleverd.

De Goal Zero Yeti 3000 Wifi beschikt over een Wifi functie, waarbij de Yeti eenvoudig via de WiFi-router op afstand bediend kan worden met de nieuwe Goal Zero Yeti-app. Schakel poorten in of uit, controleer batterijniveaus en werk zelfs de firmware van de Yeti bij met het door u gekozen apparaat. De Goal Zero Yeti-app is nu beschikbaar via de Apple App Store of Google Play Store.

De Yeti 3000 Lithium Wifi kan op verschillende manieren opgeladen worden. Vanzelfsprekend is opladen via het stopcontact (via de meegeleverde netstroomadapter) geen probleem. Daarnaast kun je de Yeti 3000 opladen in combinatie met zonnepanelen. De generator is voorzien van een MPPT Module, voor een optimale energieopbrengst. De Yeti 3000 Lithium heeft een input van maar liefst 320 W, hiermee kan het apparaat in 10 uur volledig opgeladen worden via de Anderson Power Pole input. Let op: wanneer u de 8 mm input gebruikt, is de maximale wattage dat gegenereerd mag worden 120 W per input. De inputs, 8 mm en APP, kunnen ook gecombineerd worden voor een nog snellere oplaadtijd.

De Yeti 3000 Lithium Wifi is uitgerust met een helder en duidelijk display aan de voorkant. Hierop kun je de input en output in Watt, Volt en Ampère in de gaten houden. Ook geeft de display duidelijk de oplaadstatus van de accu aan, samen met een timer die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Om aan te geven hoeveel uren of minuten het nog duurt om de accu volledig op te laden (via het stopcontact of zonnepanelen), of hoe lang de Yeti het aangesloten apparaat nog van energie kan voorzien.

Door de bovenkant van de Yeti 3000 af te schroeven, kun je de lithium-batterij in het apparaat heel simpel vervangen als deze na jarenlang gebruik aan vervanging toe is. Een groot pluspunt, want hiermee ben je ook in de toekomst verzekerd van portable power.

In de doos
  • 1 x Goal Zero Yeti 3000 Lithium Wifi Portable Power Station
  • 2 x Netstroomoplader
  • 1 x Ingebouwde MPPT Module
  • 1 x Trolley
Downloads
Download Manual

Beknopte specificaties

Merk Goal Zero
Artikelnummer 38401
Garantie 2 jaar
Batterijtype Li-ion NMC
Batterijcapaciteit in Wh 3075 Wh (10.95V, 280.8Ah)
Output USB 2 x Female USB 2400 mA
1 x USB-C Port: 5V, up to 3A (15W max)
1 x USB-PD Port: 5V, 12V, 20V up to 3A (60W max)
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.