Ecoflow River Portable Power Station - International Version

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 399,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Ecoflow Capaciteit: 288 Wh
Output: USB, USB-C PD, 12 V, AC

Product omschrijving

De Ecoflow River behoort tot de next generation portable power stations in zijn klasse. Unieke functies en een vernieuwend design zorgt voor nog meer gebruiksgemak. Mede door de gepatenteerde X-Stream technologie in de River, kan de River binnen 1 uur van 0 - 80% opgeladen worden. Hierdoor kan de oplaadtijd beperkt worden tot 1,6 uur. Ecoflow portable power stations met X-stream technologie worden hierdoor tot 5 keer sneller opgeladen dan concurrerende portable power stations op de markt.

Geavanceerde algoritmen van de revolutionaire X-boost-technologie maken het mogelijk om de spanning te verlagen, zodat de River krachtige apparaten van stroom kan voorzien met een ingangsvermogen tot 1200 W. Er wordt een compromis gemaakt waar het apparaat werkt met een lager vermogen, terwijl de River een zuivere sinus blijft afgeven bij het reguleren. Door de X-boost technologie is de werking volkomen veilig. Dit maakt de power station geschikt voor het opladen van niet alleen smartphones, tablets, laptops, drones, verlichting, tv's en kleine koelkasten, maar ook apparatuur met een hoger vermogen. Denk hierbij aan camping- waterkokers, koffiezetapparaten en waterpompen als voorbeeld.

De geïntegreerde Lithium-Ion batterij van 288 Wh maakt de power station tot een krachtige compacte station van 5 kg. Het is ook mogelijk de capaciteit te verdubbelen door een extra batterijmodule aan te sluiten. Door de River Max-module aan te sluiten, verhoog je de capaciteit van 288 Wh naar 576 Wh. Naast het snelle opladen via de meegeleverde adapter, beschikt de power station ook over een geavanceerde solar input. Door de River te combineren met een zonnepaneel (max. 200 W vermogen binnen de range van 11 V - 25 V), vorm je een krachtig, zelfvoorzienend energiesysteem en kan de River binnen twee uur volledig opgeladen worden via zonnepanelen en maximaal zonlicht. De geïntegreerde MPPT (Maximum Power Point Tracker) laadregelaar zorgt voor een zo efficiënt mogelijk laadproces.

In de wereld van draadloze technologie is afstandsbediening een absolute must. Dankzij de EcoFlow-applicatie heb je binnen handbereik: informatie over de status van het laadstation, het X-boost bedieningspaneel en laadmogelijkheden. De River beschikt over een Wifi functie, waarbij de River eenvoudig via de WiFi-router op afstand bediend kan worden.

Aan de voorkant van de River bevindt zich een duidelijk display. Hierop kun je de input en de output in Watt, Volt en Ampère in de gaten houden. Ook geeft het display de oplaadstatus van de accu aan. Er wordt aangegeven hoeveel uren of minuten het nog duurt om de accu volledig op te laden, of hoe lang de River het aangesloten apparaat nog van energie kan voorzien.

De International version heeft twee geïntegreerde AC outputs geschikt voor o.a. UK stekkers, schuko- en eurostekkers.

Kortom, de River serie gaat verder dan andere vergelijkbare portable power stations en hiermee heb je altijd een betrouwbare en geavanceerde back up bij de hand.

In de doos
  • Ecoflow River Portable Power Station
  • AC Charging Cable
  • Car Charging Cable
  • Solar Charging Cable (1,5m)
  • DC5521 - DC5525 Cable
  • Handleiding

Beknopte specificaties

Merk Ecoflow
Artikelnummer EFRIVER-G
Garantie 2 jaar
Batterijtype Lithium-ion
Batterijcapaciteit in Wh 288 Wh
Output USB USB-A Output (x2): 12 W per poort, 5V DC, 2.4A
USB-A Fast Charge (x1): 28W, 5V DC, 9V DC,12V DC, 2.4A Max
USB-C Output (x1): 100W, 5V DC, 9V DC,12V DC, 15V DC, 20V DC, 5A Max

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.