Ecoflow Glacier

Pre-order Pre-order
Calendar Wordt verwacht: half mei 2023
€ 1.199,-
Gratis verzending
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

Verbruik: 0.3 kWh/24 uur - 0.7 kWh/24 uur
Geschikt voor: Delta 2/Delta Max & Delta Pro

Product omschrijving

Met de Ecoflow Glacier reis je volledig in luxe. De EcoFlow Glacier is de eerste draagbare koelkast met een plug-in accu en biedt voldoende ruimte om eten en drinken altijd op de juiste temperatuur te houden. De koelkast kan 18 ijsblokjes maken in 12 minuten, terwijl de 297 Wh batterij goed is voor 24 uur continu gebruik. Of je ervoor kiest om te gaan kamperen, naar het strand gaat of gaat barbecueën in je tuin, deze koelkast biedt alle comfort. 

Het interieur van de Glacier kan worden verdeeld in twee afzonderlijke temperatuurzones, elk met zijn eigen thermische instellingen. Zo kun je drankjes aan de ene kant van je koelbox koelen en eten koud of zelfs bevroren houden aan de andere kant. In de speciale ruimte bovenop de koelbox, kun je water toevoegen, waardoor er binnen enkele minuten ijsblokjes worden geproduceerd. Het verwijderbare tussenschot kan als snijplank tijdens het bereiden van maaltijden fungeren en de binnenverlichting in de koelkast helpt je, ook na zonsondergang, te vinden wat je zoekt. 

Wil je de Glacier efficiënt van stroom voorzien, dan is dit mogelijk met een zonnepaneel (max. 220W). Dit werkt alleen in combinatie met de extra batterij. Deze plug-in battery is niet inbegrepen en dient los te worden besteld. Wil je de zelfvoorzienende werktijd nog extra verlengen, dan kan dit via een Delta 2/Delta Max & Delta Pro Power Station. Je kunt de Glacier daarnaast nog via de 12V lader in de auto of via het stopcontact poweren. 

Met behulp van de Ecoflow app, krijg je eenvoudig toegang tot alle functies. De Glacier is ontworpen met een intrekbaar handvat en wielen, waardoor de koelkast gemakkelijk vervoerd kan worden.

In de doos
  • Ecoflow Glacier

Beknopte specificaties

Merk
Weerbestendig IPX5
Afmetingen 845 x 385 x 445mm
Gewicht 23 kg
Volume: 38LIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

Ecoflow Glacier
Verbruik: 0.3 kWh/24 uur - 0.7 kWh/24 uur
Geschikt voor: Delta 2/Delta Max & Delta Pro
€ 1.199,-
Gratis verzending

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Maestro Trustly Bank transfer
© 2023 solarpowersupply.nl