Search
  • Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis
Back Zonnepanelen

WATTSTUNDE WS120SF SunFolder 120Wp Solar Briefcase

Uitverkocht Uitverkocht
€ 299,-
Gratis verzending

Wattstunde Vermogen: 120 Watt
Output: Anderson SH50

Product omschrijving

De WATTSTUNDE WS120SF SunFolder 120Wp Solar Briefcase is een efficiënt, inklapbaar zonnepaneel, waarmee eenvoudig energie gegenereerd kan worden. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp past de WATTSTUNDE Solar Briefcase in elke kofferbak en kan door het handvat aan de bovenkant, overal gemakkelijk mee naartoe genomen worden. Het zonnepaneel beschikt over Back-Contact Sunpower-cellen (> 20% rendement) die een aanzienlijk hogere efficiëntie bieden, dan standaard monocrystalline zonnepanelen. Het SunFolder 120Wp kan dagelijks tijdens goede weersomstandigheden gemiddeld 600 – 650 Wh aan energie genereren. Dankzij de duurzame en waterafstotende Cordura-stof kan de Solar Briefcase ook in de regen worden gebruikt. Door de stevige kickstand aan de achterkant, kan het paneel in een 45-graden hoek geplaatst worden, waardoor het paneel in een optimale hoek naar de zon gericht staat.

De WATTSTUNDE WS120SF SunFolder 120Wp Solar Briefcase heeft een verbindingskabel van 5 m met een Anderson-connectorsysteem. Dankzij het praktische plug-in-systeem kan het zonnepaneel aangesloten worden op een laadregelaar of een Goal Zero Yeti portable powerstation. Met de SunFolder naar Goal Zero Yeti adapterkabel kan de SunFolder 120Wp Solar Briefcase eenvoudig worden aangesloten op de GoalZero Yeti portable powerstation.

De Solar Briefcase zijn geschikt voor alle stand-alone batterij toepassingen. Denk hierbij aan vakantiehuisjes, campings, marine - zeilboten, campers, of onder andere off-road voertuigen, zoals de Land Rover Defender.

In de doos
  • WATTSTUNDE WS120SF SunFolder 120Wp Solar Briefcase
  • Solar Kabel Zonnepaneel naar Laadregelaar 5m

Beknopte specificaties

Merk Wattstunde
Type Zonnecellen Monocrystalline - SunPower (> 20% efficiëntie)
Vermogen 120 W
Voc - Voltage open circuit 24,64 V
Imp - Ampere maximum power 5,79 A
Vmp - Voltage maximum power 20,88 V
Isc - Ampere short circuit 6,32 A
Output type Anderson SH50 Plug 5 M
(Spat)waterdicht Slijtvaste en waterafstotende Cordura-stof
Afmetingen Opengevouwen: 560 x 1320 x 7,5 mm
Dichtgevouwen: 560 x 440 x 22,5 mm

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Maestro Trustly Bank transfer
  • Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis
© 2022 solarpowersupply.nl