Tweedekans - SUNBEAMsystem Tough 111W Flush - Black

Tweedekans in nieuwstaat:

  • Geretourneerd product in geopende, licht beschadigde originele verpakking
  • Product is compleet en onbeschadigd
€ 489,-
Gratis verzending
Truck Let op, het verzenden van een tweedekans product duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Voor pallettransport geldt 2-5 werkdagen.
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 1400+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

SUNBEAMSystem Vermogen: 111 W
Output: Flush kabel

Product omschrijving

Het SUNBEAMsystem Tough Black 111W Long Flush is onderdeel van de premium lijn van SUNBEAMsystem. Het paneel is uitgerust met Sunpower Maxeon cellen met een efficiëntie van 22.5% of hoger. Hierdoor is de afmeting van het paneel slechts 106 x 54 cm en heeft het paneel een vermogen van 111 watt.

Door het donkere uiterlijk gaan de Tough Black panelen op in elke egaal gekleurde achtergrond. Of deze achtergrond nou strak wit of klassiek bruin is: niemand vermoedt dat er een zonnepaneel verscholen gaat achter het zwarte oppervlak. Door het ruime aanbod modellen biedt de Tough serie een universele oplossing voor talrijke toepassingen. Het Tough oppervlak is de voorkeurskeuze voor de jachtindustrie, maar ook voor meer industriële off-grid installaties.

Voor een naadloze integratie kan je gebruik maken van de Tough Black Hole filler (zie accessoires). Dit is een identiek materiaal, zonder werkzame cellen, dat op maat gesneden kan worden om oneven stukken rondom de panelen op te vullen.

Het oppervlak van de Tough serie is extreem duurzaam en bestand tegen sterke en langdurige UV-straling. Het laat meer licht door dan standaard materialen, wat bijdraagt aan een hogere dagopbrengst. Het geribbelde profiel geeft grip als er over het panel gelopen wordt, maar vangt ook meer licht als de zon laag staat. Ook zijn alle Tough modellen uitgerust met SUNBEAMsystems beschermde Shadow Optimized technologie, die de opbrengst verhoogt in gedeeltelijke schaduw. Voor installatie raden we een zwarte flexibele kit zoals Sikaflex 291i aan.


Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower (> 22,5% efficiëntie)
Vermogen 111 W
Voc - Voltage open circuit 21,76 V
Imp - Ampere maximum power 5,97 A
Vmp - Voltage maximum power 18,56 V
Isc - Ampere short circuit 6,32 A
Output type Flush Kabel(1,5 m)
Met bevestigingsogen Ja, 6 x 6 mm
(Spat)waterdicht Ja, volledig weerbestendigIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

SUNBEAMSystem
Tweedekans - SUNBEAMsystem Tough 111W Flush - Black
Vermogen: 111 W
Output: Flush kabel
€ 489,-
Gratis verzending

iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal American Express Maestro Trustly Bank transfer
© 2023 solarpowersupply.nl